Wie zijn wij

Desirée & Miranda, gelijkgestemden met een uiteenlopende specialisatie. Wekelijkse power, gedrevenheid, verbinding en commitment.

Desirée van Nieuwenhoven

Ik dé drijvende kracht achter D2Business en Next Level A-Players Community, hét platform voor (online) Specialisten.

Op jonge leeftijd voelde ik al dat bijna alles mogelijk is als je er maar in gelooft, actie neemt en je niet laat leiden door angst, maar dat te doen wat je hart je ingeeft. Ik heb een tweetal intens verdrietige en levensbepalende gebeurtenissen meegemaakt. Het verlies van mijn twee baby’s. Deze twee jongens hebben ervoor gezorgd dat er in mij een oerkracht is losgemaakt. Het zorgt er ook voor dat ik enorm kan genieten van de dingen die op mijn pad komen.

Van nature heb ik een opgewekt en enthousiast karakter, sta ik graag voor anderen klaar en geloof ik enorm in delen en samenwerken.

Met D2Business ben ik de rechterhand op afstand voor ondernemers. Met de Next Level A-Players Community heb ik mijn platform voor en met (online) Specialisten. Met deze (online) Specialisten ondersteunen wij op projectbasis ondernemers zodat zij lucht krijgen en de veelal briljante ideeën in hun hoofd kunnen laten uitvoeren. Hierdoor heb je dan een win – win voor iedereen! Een prachtige formule die goed werkt.

Miranda Baars

Virtual Professional – OnOffline Business coach. In 2018 ben ik, na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt als projectmanager & coach, gestart als Virtual Assistant. Vooral de technische kant maakt mij happy; websites, webinars, emailmarketing, e-learning. 

Daarna heb ik nog vele coach en trainingstrajecten gevolgd, waardoor ik ben doorgegroeid naar OnOffline Business coach met als missie: ‘Iedere vrouwelijke ondernemer haar online plek te laten claimen’. Ik neem ondernemers mee op de mooie reis in het online ondernemen en we doorbreken samen vele barrières.

‘Iedereen kan online ondernemen, laat de techniek je niet weerhouden, maar juist voor je werken. Keep it simple’.

Next Level MasterMind

Desirée van Nieuwenhoven

Miranda Baars

Even contact?

7 + 8 =

Next Level MasterMind ©2021    Privacy Statement